Agilityesteiden vuokraus

Agilityesteiden vuokraus

Agilityesteiden vuokraus

>>VARAUSKALENTERI

VUOKRAUS:
Kesäkauden estekaluston vuokraushinta jäsenille 15eur/h.

**Vuokrasopimus tehdään Kiikon hallituksen puheenjohtajan kanssa**
Esteiden vuokra maksetaan KiiKon tilille: FI91 5741 5320 0515 37 viitteellä: 1038

VUONNA 2018:
Jäsenille: Avainkoodi estevarastojen käyttöön kesäkausimaksulla 30eur. Konteissa on agilityesteiden lisäksi toko-ja rallytokotarvikkeet sekä säädettävä pk-hyppyeste.
Agilityesteet ja kenttä ovat maksun maksaneiden Kiikon jäsenten vapaassa käytössä aina kun kentällä ei ole ohjattua koulutusta tai varattuja vuoroja. Kontissa on seurantalista, johon agilityesteiden käyttäjien tulee merkitä päivämäärä ja puumerkkinsä, joka käyttökerralta. Agilityn vapaavuoro on Sammalojan kentällä sunnuntaisin klo 17 – 20.

AJO-OHJE KOULUTUSKENTÄLLEMME:

Oulusta tultaessa: Oulusta ajetaan Kuusamontietä n. 20 km. Ennen Kiimingin keskustaa käännytään vasemmalle Honkimaa, Teollisuustielle. Ajetaan n. 1 km verran. Mutkan jälkeen hidastustöyssyn kohdalla käännytään vasemmalle Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Pudasjärven suunnalta tulevat: Ajetaan Ouluun päin ja käännytään oikealle Haukipudas (Haukiputaantie) ja sitä tietä ajetaan muutama sata metriä. Käännytään vasemmalle, Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu. ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Haukiputaalta / Alakylästä päin tulevat: Ajetaan Kiimingin kirkon risteyksen ohi ja käännytään oikealle Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.