Omatoiminen treenaaminen, kausikortti ja yksityisvaraus

Omatoiminen treenaaminen, kausikortti ja yksityisvaraus

>>VARAUSKALENTERI

Tästä löytyy tietoa Sammalojan kentästä, ohjeet jäsenille kentän käytöstä ja ajo-ohjeet (alimpana). Varauskalenteri löytyy yllä olevasta linkistä.

Sammalojan kenttä on Kiimingin koiraharrastajien käytössä. Parkkialue on yleinen.

Kenttä on Kiikon jäsenten käytettävissä omatoimitreenaamiseen ilman erillistä maksua aina, kun kentällä ei ole varauksia klo 8-22 välisenä aikana. (lue lisää omatoimitreenaamisesta alempana).

Kontista löytyy kaikki agilityesteet, rallytokokyltit, toko-tarvikkeet ja kiinteä tokon hyppyeste sekä säädettävä pressumallinen pk-hyppy. Kentän reunalla on pk A-este.

Kausikortilla konttien avainkoodi ja estekaluston käyttöoikeus (vain jäsenet!)

Estekaluston käyttömaksu eli kausikortti on jäseniltä kesäkaudelta (huhti/toukokuu-syksy) 30 euroa, jolla saa koodit konttien avainlukkoihin. Kausikortin voi myös ostaa 10 e/kk, voimassa kuukauden ostopäivästä. Ala-ikäiset lapset treenaavat kausikortin maksaneen aikuisen kanssa veloituksetta.

Kiikon kouluttajat ja Kiikoa edustavat ( lisenssi Kiikolla) saavat kontin koodit maksutta v 2023.  Treenikaverin (ei tarvi olla jäsen) voi ottaa halutessaan mukaan esim agilitytreeneihin kaverimaksulla, joka on 10 euroa/kerta.

Kiikon jäsen voi tehdä myös yksityisvarauksen hintaan 15 euroa/tunti ei-kaupalliseen käyttöön. Varaukselle saa tulla mukaan myös ulkopuolisia koirakoita. (esim. kaveriporukan treenit) Yksityisvarauksen aikana kenttä on vain varauksen tehneen käytössä ja merkitty kentän varauskalenteriin. Hinta sisältää estekaluston käytön.

Maksu 

Kausikortti, kaverimaksu ja yksityisvaraus  maksetaan KiiKon tilille: FI91 5741 5320 0515 37 viitteellä: 1038. Lähetä kuitista (ja tarvittaessa jäsenmaksukuitista) kopio puheenjohtajalle tiina.faarinen(at)fimnet.fi ja saat kuittia vastaan avainkoodit kontteihin. Yksityisvarauksen toimintaohje: kysy onko kenttä vapaa haluamallasi ajalla (kalenteri ei päivity reaaliajassa) ja maksa sen jälkeen varausmaksu (ja mahd jäsenmaksu) ohjeen mukaan.

Esteet täytyy ehdottomasti palauttaa samaan järjestykseen. Kontissa on valokuva. Rikkonaisista esteistä pitää ilmoittaa puheenjohtajalle. Mahdollisen ilkivallan vuoksi kaikki esteet on palautettava aina takaisin konttiin.

Omatoimitreenaamisen pelisäännöt (esteiden kanssa tai ilman)

Omatoimitreenaamisessa on 15 minuutin sääntö. Mikäli kentälle ei sovi samanaikaisesti treenaamaan, paikalle tulevalle jäsenelle on annettava vuoro 15 minuutin kuluessa. Tämä ei tarkoita esim agilityesteiden purkamista, mutta tilaa täytyy tehdä tarvittaessa. Käytännössä kentällä on hyvin tilaa ja on suotavaa sopia treenaamisesta hyvässä hengessä kaikki huomioiden. Varauskalenteriin voi olla merkitty myös vapaavuoroja, jolloin kenttä on ensisijaisesti esim agility- tai rallytokotreenejä varten.

Yhteisiä treenejä voi sopia Kiikon jäsenille tarkoitetussa facebook-ryhmässä KiiKon vapaavuorolaiset.

Koska kenttä sijaitsee asutuksen läheisyydessä, on erityisen tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä. Turhaa haukkumista tulee ehdottomasti välttää. Jos koira ei malta olla haukkumatta vuoroa odottaessaan, sen voi viedä esim autoon odottamaan.  Koirankakat on myös ehdottomasti aina kerättävä niin kentältä kuin lähiympäristöstä. Roskis löytyy kontin vierestä ja koirapuiston vierestä.

Hyviä treenejä!

AJO-OHJE KOULUTUSKENTÄLLEMME:

Oulusta tultaessa: Oulusta ajetaan Kuusamontietä n. 20 km. Ennen Kiimingin keskustaa käännytään vasemmalle Honkimaa, Teollisuustielle. Ajetaan n. 1 km verran. Mutkan jälkeen hidastustöyssyn kohdalla käännytään vasemmalle Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Pudasjärven suunnalta tulevat: Ajetaan Ouluun päin ja käännytään oikealle Haukipudas (Haukiputaantie) ja sitä tietä ajetaan muutama sata metriä. Käännytään vasemmalle, Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu. ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Haukiputaalta / Alakylästä päin tulevat: Käänny ennen Kiiminkiä Hakopuuntielle ja aja Hakopuuntien lähes päähän. Noin 100m ennen risteystä on  parkkipaikka  tien vasemmalla puolella.