Omatoiminen treenaaminen ja kausikortti

Omatoiminen treenaaminen ja kausikortti

>>VARAUSKALENTERI

Sammalojan kenttä on Kiimingin koiraharrastajien käytössä. Parkkialue on yleinen. Kenttä on Kiikon jäsenten käytettävissä ilman erillistä maksua aina, kun kentällä ei ole varauksia klo 8-22 välisenä aikana. Yhteisiä treenejä voi sopia Kiikon jäsenille tarkoitetussa facebook-ryhmässä KiiKon vapaavuorolaiset. Kentälle voi ottaa mukaan ilman erillistä maksua myös   treenikaverin, joka ei ole jäsen. Jäsenillä on kuitenkin aina etuoikeus kentän käyttöön. Mikäli treenaajat haluavat käyttää myös estekalustoa kontista, lue kohdasta kausikortti, yksityisvaraus tai kaverimaksu.

Kontista löytyy kaikki agilityesteet, rallytokokyltit, toko-tarvikkeet ja kiinteä tokon hyppyeste sekä säädettävä pressumallinen pk-hyppy. Estekaluston käyttömaksu eli kausikortti on kesäkaudelta (toukokuusta syys-lokakuulle) 30 euroa, jolla saa koodit konttien avainlukkoihin. Ala-ikäiset lapset treenaavat kausikortin maksaneen aikuisen kanssa veloituksetta.  Kiikon kouluttajat ja Kiikoa edustavat ( lisenssi Kiikolla) saavat kontin koodit maksutta v 2020. Treenikaverin voi ottaa halutessaan mukaan esim agilitytreeneihin kaverimaksulla, joka on 10 euroa/kerta. Kaudella 2020 on nyt myös mahdollisuus kausikorttiin 10 e/kk! (vain jäsenet)

Kiikon jäsen voi tehdä myös yksityisvarauksen hintaan 15 euroa/tunti ei-kaupalliseen käyttöön. Varaukselle saa tulla myös ulkopuolisia koirakoita, mutta varauksen tehneen jäsenen on oltava paikalla. Yksityisvarauksen aikana kenttä on vain varauksen tehneen käytössä ja merkitty kentän varauskalenteriin.

Kaikkien kontin käyttäjien (agility/toko/rallytoko) on kuitattava joka kerta nimensä + päivämäärän ja kellonajan kontissa olevaan listaan. Jos esimerkiksi agilityn vapaavuorolla on useampi treenaaja, täytyy kaikkien nimi olla listassa. Esteet täytyy ehdottomasti palauttaa samaan järjestykseen. Kontissa on valokuva. Rikkonaisista esteistä pitää ilmoittaa puheenjohtajalle. Mahdollisen ilkivallan vuoksi kaikki esteet on palautettava aina takaisin konttiin.

Kausikortti, kaverimaksu ja yksityisvaraus  maksetaan KiiKon tilille: FI91 5741 5320 0515 37 viitteellä: 1038. Lähetä kuitista kopio puheenjohtajalle tiina.faarinen(at)fimnet.fi ja saat kuittia vastaan avainkoodit kontteihin.

Omatoimitreenaamisessa on 15 minuutin sääntö. Mikäli kentälle ei sovi samanaikaisesti treenaamaan, paikalle tulevalle jäsenelle on annettava vuoro 15 minuutin kuluessa. Tämä ei tarkoita esim agilityesteiden purkamista. Käytännössä kentällä on hyvin tilaa ja on suotavaa sopia treenaamisesta hyvässä hengessä kaikki huomioiden. Varauskalenteriin on merkitty myös vapaavuoroja, jolloin kenttä on ensisijaisesti esim agilitytreenejä varten.

Koska kenttä sijaitsee asutuksen läheisyydessä, on erityisen tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä. Turhaa haukkumista tulee ehdottomasti välttää. Jos koira ei malta olla haukkumatta vuoroa odottaessaan, sen voi viedä esim autoon odottamaan. Haukkumista ei voi aina kokonaan välttää, mutta se kannattaa pitää mahdollisimman vähäisenä valitusten välttämiseksi. Koirankakat on myös ehdottomasti aina kerättävä niin kentältä kuin lähiympäristöstä. Roskis löytyy kontin vierestä.

HUOMIOITAVA MYÖS SEURAAVAT OHJEET KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA:

Omatoimitreeneissä ulkokentällä virus voi levitä lähinnä kosketustartunnan kautta sekä lähikontaktissa toisten treenaajien kanssa. Jotta et levittäisi vahingossa virusta toisille tai saisi sitä itse, noudata aina seuraavia ohjeita:
– Älä tule treenaamaan, jos sinulla on mitään flunssan oireita.
– Konteissa on käsidesi. Avattuasi lukot, huuhtele kädet käsidesillä huolellisesti .
– Laita omat esim näppylähanskat käteen ja koske esteisiin vain hanskat kädessä. Jos hanskoja ei ole, koske esteisiin vain puhtain käsin. Rakennettuasi radan, on hyvä riisua hanskat, jotta et kosketttelisi likaisilla hanskoilla vahingossa kasvoja tms. Kädet kannattaa tässäkin välissä desinfioida.
– Nosta tippuneet rimat ym hanskat kädessä.
– Pitäkää vähintään 2 m, mutta mielellään 5 m turvaväli (kentällä on tilaa) lyhytaikaista esteiden, esim kontaktien kantamista lukuunottamatta.
– Purettuasi radan, laita jälleen käsidesiä ja lukitse kontti. Pese kädet vielä kotona saippualla tai käytä lukitsemien jälkeen omaa käsidesiä.

Hyviä treenejä!

 

AJO-OHJE KOULUTUSKENTÄLLEMME:

Oulusta tultaessa: Oulusta ajetaan Kuusamontietä n. 20 km. Ennen Kiimingin keskustaa käännytään vasemmalle Honkimaa, Teollisuustielle. Ajetaan n. 1 km verran. Mutkan jälkeen hidastustöyssyn kohdalla käännytään vasemmalle Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Pudasjärven suunnalta tulevat: Ajetaan Ouluun päin ja käännytään oikealle Haukipudas (Haukiputaantie) ja sitä tietä ajetaan muutama sata metriä. Käännytään vasemmalle, Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu. ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Haukiputaalta / Alakylästä päin tulevat: Ajetaan Kiimingin kirkon risteyksen ohi ja käännytään oikealle Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.