Omatoiminen treenaaminen ja kausikortti

Omatoiminen treenaaminen ja kausikortti

>>VARAUSKALENTERI

Sammalojan kenttä on Kiimingin koiraharrastajien käytössä. Parkkialue on yleinen. Kenttä on Kiikon jäsenten käytettävissä ilman erillistä maksua aina, kun kentällä ei ole varauksia klo 8-22 välisenä aikana.

Kontista löytyy kaikki agilityesteet, rallytokokyltit, toko-tarvikkeet ja kiinteä tokon hyppyeste sekä säädettävä pressumallinen pk-hyppy.

Kausikortti

Estekaluston käyttömaksu eli kausikortti on kesäkaudelta (huhti/toukokuu-syksy) 30 euroa, jolla saa koodit konttien avainlukkoihin. Kausikortin voi myös ostaa 10 e/kk, voimassa kuukauden ostopäivästä (vain jäsenet) Ala-ikäiset lapset treenaavat kausikortin maksaneen aikuisen kanssa veloituksetta.  Kiikon kouluttajat ja Kiikoa edustavat ( lisenssi Kiikolla) saavat kontin koodit maksutta v 2022.   Treenikaverin voi ottaa halutessaan mukaan esim agilitytreeneihin kaverimaksulla, joka on 10 euroa/kerta.

Kiikon jäsen voi tehdä myös yksityisvarauksen hintaan 15 euroa/tunti ei-kaupalliseen käyttöön. Varaukselle saa tulla myös ulkopuolisia koirakoita. Yksityisvarauksen aikana kenttä on vain varauksen tehneen käytössä ja merkitty kentän varauskalenteriin. Hinta sisältää estekaluston käytön.

Maksu 

Kausikortti, kaverimaksu ja yksityisvaraus  maksetaan KiiKon tilille: FI91 5741 5320 0515 37 viitteellä: 1038. Lähetä kuitista kopio puheenjohtajalle tiina.faarinen(at)fimnet.fi ja saat kuittia vastaan avainkoodit kontteihin.

Esteet täytyy ehdottomasti palauttaa samaan järjestykseen. Kontissa on valokuva. Rikkonaisista esteistä pitää ilmoittaa puheenjohtajalle. Mahdollisen ilkivallan vuoksi kaikki esteet on palautettava aina takaisin konttiin.

Omatoimitreenaamisessa on 15 minuutin sääntö. Mikäli kentälle ei sovi samanaikaisesti treenaamaan, paikalle tulevalle jäsenelle on annettava vuoro 15 minuutin kuluessa. Tämä ei tarkoita esim agilityesteiden purkamista. Käytännössä kentällä on hyvin tilaa ja on suotavaa sopia treenaamisesta hyvässä hengessä kaikki huomioiden. Varauskalenteriin on merkitty myös vapaavuoroja, jolloin kenttä on ensisijaisesti esim agilitytreenejä varten.

Yhteisiä treenejä voi sopia Kiikon jäsenille tarkoitetussa facebook-ryhmässä KiiKon vapaavuorolaiset.

Koska kenttä sijaitsee asutuksen läheisyydessä, on erityisen tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä. Turhaa haukkumista tulee ehdottomasti välttää. Jos koira ei malta olla haukkumatta vuoroa odottaessaan, sen voi viedä esim autoon odottamaan.  Koirankakat on myös ehdottomasti aina kerättävä niin kentältä kuin lähiympäristöstä. Roskis löytyy kontin vierestä.

HUOMIOITAVA MYÖS SEURAAVAT OHJEET KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA:

– Älä tule treenaamaan, jos sinulla on mitään flunssan oireita.
– Konteissa on käsidesi. Avattuasi lukot, huuhtele kädet käsidesillä huolellisesti .
– Koske esteisiin vain puhtain käsin.
– Noudatetaan vähintään 2 m turvaväliä

– noudatetaan  ajankohtaisia viranomaisten suosittelemia kokoontumisrajoituksia

Hyviä treenejä!

AJO-OHJE KOULUTUSKENTÄLLEMME:

Oulusta tultaessa: Oulusta ajetaan Kuusamontietä n. 20 km. Ennen Kiimingin keskustaa käännytään vasemmalle Honkimaa, Teollisuustielle. Ajetaan n. 1 km verran. Mutkan jälkeen hidastustöyssyn kohdalla käännytään vasemmalle Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Pudasjärven suunnalta tulevat: Ajetaan Ouluun päin ja käännytään oikealle Haukipudas (Haukiputaantie) ja sitä tietä ajetaan muutama sata metriä. Käännytään vasemmalle, Viitanmäki. Sitä tietä ajetaan reilu. ½ km, jonka jälkeen käännytään hidastustöyssyn kohdalla oikealle, Hakopuuntielle. Ajetaan vajaa sata metriä ja käännytään oikealle P-paikka kyltin kohdalta. Parkkipaikka sijaitsee koulutuskentän päädyssä.

Haukiputaalta / Alakylästä päin tulevat: Käänny ennen Kiiminkiä Hakopuuntielle ja aja Hakopuuntien lähes päähän. Noin 100m ennen risteystä on  parkkipaikka  tien vasemmalla puolella.