Pentukurssi 13.8. alkaen

Pentukurssi 13.8. alkaen

Kiimingin koiraharrastajat järjestää pentukurssin 13.8.-10.9.2018 (5 kertaa) Kurssille voi osallistua, kun ensimmäinen rokotus on laitettu. Kurssilla harjoitellaan kontaktia ja pennun kanssa tekemistä – ihan perusasioita. Mitään ei tarvitse etukäteen osata. Osaavammille koirakoille voidaan keksiä tarvittaessa haastavampia juttuja, eli koirakon tason mukaan mennään.

Koulutuspaikka: Sammalojan kenttä
Kouluttajat: Jaana Janhunen ja Marko Faarinen
Kurssin ajankohta: maanantaisin 13.8.-10.9. 2018 klo 19-20
Ryhmäkoko: max 6 koirakkoa
Hinta: 30 e / KiiKon jäsenet, 50 e / muut
Ilmoittautumiset: 16.7.- 22.7.2018. Kaikki voivat ilmoittautua heti, mutta talkoopisteelliset jäsenet menevät etusijalle. (muista ilmoittaa jos sinulla on talkopisteitä ilmoittautuessa). Paikka vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.  22.7. jälkeen jäljellä olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Ilmoittautumiset osoitteeseen: marko.faarinen(at)gmail.com

Etusija KiiKon talkoomerkillisillä jäsenillä.

Laita ilmoitukseen mukaan: Ohjaajan nimi, puh. numero ja sähköpostiosoite, koiran kutsumanimi, ikä ja rotu sekä onko aikaisempaa koirankoulutuskokemusta.
Kun saat vahvistuksen kurssipaikasta, kurssi maksetaan Kiimingin Koiraharrastajien tilille FI91 5741 5320 0515 37, viitteellä: 1025. Kuitti mukaan kurssille tai sähköpostilla ennen kurssin alkua! Ilmoittautuminen on sitova!

Kommentoi