Agilityn alkeiskurssi ja alkeisjatkokurssi 2.5. alkaen

Agilityn alkeiskurssi ja alkeisjatkokurssi 2.5. alkaen

Molempien kurssien ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot alla. Lue ohjeet huolellisesti. Etusija KiiKon talkoomerkillisillä jäsenillä. (viime kauden talkoopisteet ovat voimassa kevään kursseille) Maksu tulee suorittaa ennen kurssia ja ilmoittautuminen on sitova.

Agilityn alkeiskurssi: ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot

Paikka: Sammanlojan kenttä (kiikon koulutuskenttä)
Kouluttaja: Marjo Lipponen
Kurssin ajankohta: torstaisin 2.5.2019- 13.6.2019 (6 kertaa. Ei helatorstaina) klo 17.45-19.00
Ryhmäkoko: max. 6 koirakkoa
Hinta: 35 e / jäsenet, 60 e / muut
Ilmoittautumiset: Talkoopisteellisten ilmoittautuminen 18.4. mennessä, muut 19.4.- 28.4.mennessä marjo.lipponen.oulu(at)gmail.com
Ikäraja: 12kk

Laita ilmoitukseen mukaan: Ohjaajan nimi, puh. numero ja sähköpostiosoite, koiran kutsumanimi, ikä ja rotu sekä mitä koiran kanssa on mahdollisesti harrastettu, ja mitkä ovat mahdolliset tavoitteet agilityssä. Kurssi sopii täysin aloittelijoille,aiempaa kokemusta agilitystä ei tarvi olla. Kurssilaiset osallistuvat radan rakentamiseen.
Myös toiveita kurssin sisällön suhteen saa esittää.

Kun saat vahvistuksen kurssipaikasta, kurssi maksetaan Kiimingin Koiraharrastajien tilille FI91 5741 5320 0515 37, viitteellä: 1025. Vahvistus tulee ilmoittautumisajan loputtua. Kuitti mukaan kurssille!

 

Agilityn alkeisjatkokurssi:

Paikka: Sammalojan kenttä

Kouluttaja: Tiina Faarinen

Ajankohta: torstaisin 2.5.-13.6.2019 (6 kertaa, ei helatorstaina) klo 19.00-20.15

Ryhmäkoko: enintään 4 koirakkoa

Hinta: 35e/jäsenet, 60 e muut

Ilmoittautumiset osoitteeseen tiina.faarinen (at) fimnet.fi talkoopisteelliset jäsenet 18.4. mennessä, muut 28.4. mennessä.

Kurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille, mutta mitään esteitä ei vielä tarvitse täysin osata. Harjoitukset ovat pääosin yksittäisiä esteitä ja perusohjausta  toiveiden mukaan. Koiran pitää pystyä tekemään harjoituksia ilman hihnaa. Kurssilaiset osallistuvat esteiden rakentamiseen ja purkamiseen.

Laita ilmoitukseen: ohjaajan nimi, koiran nimi, ikä ja koko ja aiempi kokemus sekä onko talkoopisteitä.

Kun saat vahvistuksen kurssipaikasta, kurssi maksetaan Kiimingin Koiraharrastajien tilille FI91 5741 5320 0515 37, viitteellä: 1025. Vahvistus tulee ilmoittautumisajan loputtua. Kuitti mukaan kurssille!

 

 

Kommentoi