Pentukurssi kesäkuussa!

Pentukurssi kesäkuussa!

Kiimingin Koiraharrastajat järjestää pentukurssin keskiviikkoisin 3.6.-1.7.2020 klo 19-20. (5 kertaa). Kurssille voi osallistua, kun ensimmäinen rokotus on laitettu. Kurssilla harjoitellaan kontaktia ja pennun kanssa tekemistä – ihan perusasioita. Mitään ei tarvitse etukäteen osata. Osaavammille koirakoille voidaan keksiä tarvittaessa haastavampia juttuja, eli koirakon tason mukaan mennään.

Ilmoittautumiset 22.5. 2020 mennessä osoitteeseen: marko.faarinen (at) gmail.com  .

Kurssipaikka vahvistetaan ilmoittautumisajan päätytyttyä.

Laita ilmoittautumiseen mukaan oma nimesi, koirasi kutsumanimi, ikä ja rotu. Laita myös tieto siitä, oletko KiiKon jäsen. Kurssin hinta on 30 e Kiikon jäsenet/ 50 e muut. Etusija on Kiikon jäsenillä, tarvittaessa talkoopisteiden perusteella.

Kun saat vahvistuksen kurssipaikasta, kurssi maksetaan Kiimingin Koiraharrastajien tilille FI91 5741 5320 0515 37, viitteellä: 1025. Maksukuitti lähetetään kouluttajalle ennen kurssin alkua.

 

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kommentoi