Pk-jälkikurssi

Pk-jälkikurssi

Kiiko järjestää 4 kerran Pk-jälkikurssin lajista kiinnostuneille aloittelijoille. Ensimmäinen kurssikerta pidetään Sammalojan kentällä, muut erikseen sovitusti maastossa.

Aika: keskiviikkoisin klo 18 alkaen  5.5.-26.5.2021

Hinta: 30 e jäsenet/50 e muut.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla 29.4. mennessä osoitteeseen jaana. janhunen (at) ouka.fi .  Laita ilmoittautumiseen mukaan oma nimesi, koirasi kutsumanimi, ikä ja rotu. Laita myös tieto siitä, oletko KiiKon jäsen.

Paikat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Jäsenet etusijalla, tarvittaessa talkoopisteiden perusteella. Paikan vahvistamisen jälkeen kurssimaksu suoritetaan Kiikon tilille tilille FI91 5741 5320 0515 37, viitteellä: 1025. Maksukuitti lähetetään kouluttajalle ennen kurssin alkua.

 

KURSSI ON TÄYNNÄ

 

 

Kommentoi