Näyttelytreenit kesällä 2023 keskiviikkoisin klo 18-19

Näyttelytreenit kesällä 2023 keskiviikkoisin klo 18-19

Kiimingin Koiraharrastajat järjestää kesällä 2023 näyttelytreenejä (nätö) keskiviikkoisin klo 18–19 Sammalojan kentällä. Ensimmäiset treenit ovat 10.5. Nätötreenit ovat jäsenille maksuttomia ja muille 5 euroa. Maksu suoritetaan treenipaikalla käteisellä (varaathan tasarahan!). Nätöreenien ohjaajina toimivat Hanne Seppänen ja Pirkko Keskitalo. Nätötreeneihin ei ennakkoilmoittautumista.

Nätötreenit on tarkoitettu kaiken rotuisille, kokoisille ja ikäisille koirille. Niissä opetellaan näyttelyssä tarvittavia perustaitoja, kuten nätisti liikkumista yksin ja ryhmässä. Lisäksi harjoitellaan koiran tutkimista, kuten hampaiden katsomista ja mittaamista. Treeneissä on jonkin verran oman vuoron odottelua, jonka voi käyttää itsenäiseen harjoitteluun ja odottamistreeniin. 

Ota treeneihin mukaan runsaasti nameja ja näyttelyremmi, tai muu lyhyt hihna ja normaali panta (ei flexiä ja valjaita). Lisäksi mukana voi olla koiralle mieluisia leluja. Ota mukaan myös vettä, vesiastia ja kakkapusseja. Kentällä ei ole vesipistettä eikä vessaa. Kakat on kerättävä kentän ympäristöstä. 

Tervetuloa!

Kommentoi